Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Program BYDLENÍ vyhlášený Ministerstvem pro místní rozvoj

Ing. Körteltová Martina

vedoucí oddělení projektů financovaných z ESI fondů

  • 02. 12. 2014 13:43
  • Rozvoj

Sdílet článek

Jste vlastník bytu nebo jiné nemovitosti určené k bydlení a stále máte staré olověné rozvody? Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) jako každý rok vyhlásilo podprogram určený na výměnu domovních olověných rozvodů ke zlepšení kvality vody. Žadatelem může být fyzická i právnická osoba.

Další dva vyhlášené podprogramy jsou zaměřeny na regeneraci panelových sídlišť a výstavbu technické infrastruktury, u kterých je možným žadatelem pouze obec.

Příjem žádostí je stanoven od 8. 12. 2014 do 16. 2. 2015.

Více informací o programu naleznete ZDE.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky