Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jak správně podat žádost o asistenční a inovační vouchery bylo tématem semináře

Mgr. Mazalová Dvorská Jitka

marketingový manažer projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

  • 30. 06. 2017 07:18
  • Rozvoj

Sdílet článek

Ve středu 28. června se na krajském úřadě v Liberci uskutečnil v rámci Regionálního inovačního programu seminář pro žadatele s cílem informovat a eliminovat časté chyby či nedostatky při podávání žádosti. O podporu, která je poskytována formou finančního příspěvku - voucheru a kterou mohou příjemci dotace následně využít na nákup služeb a realizaci společných projektů se sešlo 15. Případní žadatelé inovačního voucheru byli seznámeni s tím, na které služby lze dotaci využít. Jedná se zejména o nákup služeb od výzkumných institucí, například o laboratorní a měřící zprávy, návrhy prototypů, funkčních vzorků, softwarové aplikace, materiálové studie, grafické návrhy designu, technologické, metodické nebo procesní postupy apod.

Dále byl seminář určen žadatelům z Programu Asistenční vouchery v rámci projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje. Jejich řady jsou poměrně úzké, způsobilým žadatelem jsou totiž pouze právnické osoby se sídlem či provozovnou na území Libereckého kraje, které ale současně splňují definici veřejného (veřejnoprávního) subjektu.

Bližší informace o jednotlivých programech naleznete na /regionalni-rozvoj

Logolink

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky