Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Chcete se připojit k těm, kdo své výrobky označují logem se symbolem Jizerských hor?

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 09. 2016 11:38
  • Rozvoj

Sdílet článek

Od vzniku značky v roce 2010 své výrobky přihlásilo a značku získalo na dvouleté období už více než 60 výrobců, kteří využívají výhod společné propagace v publikacích a na internetu, účastní se prezentačních a prodejních akcí v regionu i mimo něj. Díky společné prezentaci se profily výrobců objevují například v pořadu Toulavá kamera nebo v časopisech, značka je podmínkou účasti na některých trzích. Z řad nositelů regionálních značek vybírá své propagační předměty Krajský úřad Libereckého kraje. Pro zákazníky je značka zprávou o tom, že kupují místně autentické a originální zboží, což je v posledních letech zřejmý trend.

Certifikace na období 2017 - 2018 je aktuálně vyhlášena!

Vyplněnou přihlášku včetně čestného prohlášení, fotografie a ukázky přihlašovaného výrobku doručte nejpozději do 12.10.2016 do kanceláře MAS Frýdlantsko, z.s. (Frýdlant, Děkanská 74, P.O.Box 7, 464 01 Frýdlant) nebo prostřednictvím partnerů - Renaty VanVleet (Jizerské hory- turistický region Liberecko, Jablonecko, Frýdlantsko a Tanvaldsko) nebo Lenky Röhrichové (Město Smržovka). Kontakty a všechny potřebné informace jsou uvedeny na webu: http://www.jizerske-vyrobky.cz/cs/pro-zajemce-o-znacku.html.

Nositelé značky mohou certifikát prodloužit na další dvouleté období: zjednodušená přihláška se vztahuje na stejný výrobek nebo produktovou řadu, na které získali certifikát v roce 2014.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky