Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Připravujete projekt? Pomůžeme vám vyhledat vhodné finanční zdroje.

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 10. 12. 2017 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Pokud plánujete realizovat své projekty v Libereckém kraji, máte je možnost zaevidovat do nově vytvořené "DATABÁZE RAP". K čemu je registrace do databáze projektů užitečná?

    • BUDETE DOSTÁVAT CÍLENÉ INFORMACE O AKTUÁLNÍCH VÝZVÁCH Z EVROPSKÝCH, NÁRODNÍCH ČI KRAJSKÝCH ZDROJŮ DLE VAŠICH POTŘEB
    • ZÍSKÁTE PRAVIDELNÝ INFORMAČNÍ SERVIS Z OBLASTI DOTAČNÍ POLITIKY
    • POMŮŽETE K EFEKTIVNĚJŠÍMU NASMĚROVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z VEŘEJNÝCH ZDROJŮ
    • PODPOŘÍTE ÚSPĚŠNOU REALIZACI SVÝCH PROJEKTŮ

Vstup do databáze je ZDE.

Můžete se jednoduše zaregistrovat a vložit informace o svých připravovaných záměrech či projektech. Informace osobního nebo citlivého charakteru nebudou veřejně dostupné, slouží pouze pro potřeby kraje.

 Díky sběru projektů můžeme zmapovat, jaké projektové záměry se v regionu chystají, jak jsou regionální subjekty připravené čerpat finanční zdroje a jaké jsou jejich priority či překážky v čerpání dotací. Tyto informace předáváme na jednotlivá ministerstva, se kterými vyjednáváme o efektivnějším nastavení a zaměření výzev směrem k žadatelům.

 V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na pracovníky sekretariátu Regionální stálé konference Libereckého kraje ZDE.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky