Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O účast v tematických pracovních skupinách ke tvorbě Programu rozvoje Libereckého kraje 2014 – 2020 projevilo zájem téměř 200 zájemců

Ing. Chmel Lukáš

referent oddělení rozvojových koncepcí

  • 22. 04. 2013 10:23
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

 Dne 13. března spustil odbor regionálního rozvoje a evropských projektů na svých www stránkách on-line formulář, pomocí kterého bylo možné se přihlásit k účasti na tvorbě základního strategického dokumentu Libereckého kraje – Programu rozvoje Libereckého kraje 2014 – 2020 (dále „PRLK“).

 Do uzávěrky sběru přihlášek 15. dubna 2013 se přihlásilo 195 zájemců jak z řad významných institucí působících v Libereckém kraji, tak z řad občanů zajímajících se o dění v území. Nejvíce byl vysledován zájem o tematické oblasti „sociální služby (15%)“, „vzdělávání a zaměstnanost (12%)“ a „cestovní ruch (12%)“.

 Rozložení členů pracovních skupin

Nejpozději do konce příštího týdne budou sestaveny jednotlivé pracovní skupiny a následně budou jednotliví zájemci informováni dle kontaktů uvedených v přihláškách.

 Jaký je další postup jednání pracovních skupin? V průběhu května 2013 uspořádá odbor regionálního rozvoje a evropských projektů úvodní konferenci, kde bude debatován základní rámec tvorby PRLK, proběhne seznámení v rámci jednotlivých pracovních skupin, atd.

 Veškeré informace včetně seznamu členů, harmonogramu, zápisů z jednání a dalších podkladů pro jednání pracovních skupin budou postupně zveřejňovány na www.kraj-lbc.cz/prlk v sekci „Pracovní skupiny“.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky