Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na krajském úřadě se s veřejností projednával dokument Program rozvoje Libereckého kraje 2014 - 2020

Ing. Chmel Lukáš

referent oddělení rozvojových koncepcí

  • 27. 06. 2014 11:11
  • Rozvoj

Sdílet článek

Dne 25. června 2014 od 15:00 se za vysoké účasti laické i odborné veřejnosti uskutečnilo v zasedací místnosti č. 326 ve 3. patře budovy Krajského úřadu Libereckého kraje závěrečné veřejné projednání dokumentu Program rozvoje Libereckého kraje 2014 - 2020 včetně hodnocení jeho vlivu na životní prostředí a veřejné zdraví podle zákona č. 100/2001 Sb.

 

Tímto projednáním byl zakončen dlouhodobý proces spolupráce s veřejností na tvorbě tohoto základního dokumentu rozvoje Libereckého kraje. Dokument je nyní předán Ministerstvu životního prostředí ČR k posouzení a následně bude předložen Radě a Zastupitelstvu Libereckého kraje ke schválení. Poslední připomínky k dokumentu je možné zasílat nejpozději do 30. 6. 2014 na adresu:

 

Ministerstvo životního prostředí
Vršovická 1442/65
Odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence
100 10   Praha 10 - Vršovice

 

Program rozvoje Libereckého kraje 2014–2020 je střednědobý strategický dokument, který na základě znalosti území, společenských podmínek a trendů vývoje na úrovni EU a ČR formuluje na období 7 let opatření a aktivity pro dosažení cílů rozvoje území kraje stanovených ve Strategii rozvoje kraje. PRLK pořizuje samospráva Libereckého kraje, zpracováním je pověřen odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚLK. 

Veškeré podklady, prezentace a aktuální verzi dokumentu lze nalézt na www.kraj-lbc.cz/prlk

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky