Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konference „Podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí“

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 30. 08. 2012 08:30
  • Rozvoj

Sdílet článek

V rámci projektu „Elektronická metodická podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí“, do kterého je Liberecký kraj zapojen jako jeden z pilotních krajů, se uskuteční první konference s názvem „Podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí“.

Konference se uskuteční dne 13.9.2012 v Kroměříži, kde budou mimo jiné prezentovány výsledky výchozího kroku celého projektu a to analýzy současného stavu plánování v obcích Libereckého, Zlínského a Pardubického kraje. V rámci analýzy byl posouzen stav rozvojových dokumentů v obcích a také byl zhodnocen legislativní rámec tvorby a užití těchto rozvojových dokumentů.

Podrobný program konference je ke stažení zde: (__)

S průběžnými výsledky jednotlivých částí projektu se můžete také seznámit na internetových stránkách Libereckého kraje pod odkazem:

/page1874/elektronicka-metodicka-podpora-tvorby-rozvojovych-dokumentu-obci

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky