Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář „Podpora pro identifikaci a realizaci eko-efektivních a finančně přínosných inovací“

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 07. 09. 2011 13:30
  • Rozvoj

Sdílet článek

V rámci realizace projektu „Budování kapacit podpory udržitelné výroby a spotřeby v Libereckém kraji“ je pořádán dne 21. září 2011 v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, v zasedací místnosti č. 326a od 14:00 hod. informační seminář „Podpora pro identifikaci a realizaci eko-efektivních a finančně přínosných inovací“. Součástí semináře bude představení metodiky vstupního hodnocení eko-efektivních inovací v  podnicích a organizacích včetně informací o zkušenostech s uplatněním této metodiky v praxi. Na závěr semináře bude možnost individuálních konzultací k tématu semináře a k účasti v projektu.

Účast na semináři je zdarma.    

Dotazy a přihlášky k účasti směřujte prosím na e-mailovou adresu usv@kraj-lbc.cz nebo na kontaktní e-mailové adresy Informačního centra udržitelné spotřeby a výroby, a to konkrétně Mgr. Luboše Vaška, Lubos.Vasek@aecom.com,  

nebo Mgr. Stanislavu Prokšovou, Stanislava.Proksova@aecom.com

LOGOMZP2

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky