Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informační centrum udržitelné spotřeby a výroby zahájilo svoji činnost

Ing. Šviková (Škarpichová) Libuše

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 20. 05. 2011 13:31
  • Rozvoj

Sdílet článek

V rámci realizace projektu Libereckého kraje „Budování kapacit podpory udržitelné výroby a spotřeby v Libereckém kraji“ zahájilo svoji činnost Informační centrum udržitelné spotřeby a výroby (dále Infocentrum USV).

Infocentrum USV Vás seznámí s postupy a procesy napomáhajícími úsporám provozních nákladů a ke snížení energetické a materiálové náročnosti výrob, provozů i celkového provozu organizací, přitom současně zahrnujících sociální a environmentální ohledy do podnikatelských aktivit i aktivit organizací veřejného sektoru. Infocentrum USV vám nabízí možnost bezplatného proškolení metodiky v aplikování těchto dobrovolných nástrojů včetně ověření teoretických poznatků získaných na školení v praxi. Zájemci mají možnost zúčastnit se kurzu Manažer udržitelné spotřeby a výroby, v rámci kterého je plánováno provedení vstupních hodnocení možností inovací udržitelné spotřeby a výroby přímo v praxi.

Funkce Infocentra USV vykonává společnost AECOM CZ s.r.o., se sídlem Londýnská 51/2, Liberec. Kontaktními osobami infocentra jsou:

Mgr. Luboš Vašek, tel.: 283 090 611, e-mail.: Lubos.Vasek@aecom.com

Mgr. Stanislava Prokšová, tel.: 485 101 645, e-mail.: Stanislava.Proksova@aecom.com

Dotazy lze zasílat i na e-mailový kontakt usv@kraj-lbc.cz

Odborným garantem kurzu Manažer udržitelné spotřeby a výroby je společnost ENVIROS s.r.o..

Průběžné informace o realizaci projektu jsou k dispozici také na webových stránkách Informačního portálu Libereckého kraje pro inovace, v sekci Udržitelná výroba a spotřeba /usv

  logo_mzp

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky