Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Příjem žádostí o dotace na obnovu krajského a obecního majetku po povodních byl prodloužen do 31. května 2011

Ing. Škarpichová Libuše

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 09. 03. 2011 14:00
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Ministerstvo místního rozvoje ČR vyhlásilo dne 23. srpna 2010 výzvu k předkládání žádostí o poskytnutí dotací na obnovu majetku postiženého živelní pohromou v roce 2010 v rámci dotačního titulu č. 1, s předpokládaným datem ukončení dne 28. 2. 2011.

Dne 1. března 2011 rozhodl ministr pro místní rozvoj Ing. Kamil Janovský o prodloužení termínu příjmu žádostí pro Liberecký a část Ústeckého kraje v této výzvě do 31. května 2011.

Více informací naleznete na stránkách ministerstva pro místní rozvoj http://www.mmr.cz/Regionalni-politika/Programy-Dotace/Podpora-regionalniho-rozvoje-v-roce-2010/Obnova-obecniho-a-krajskeho-majetku-postizeneho-zi .

Jednou z povinných příloh je i prohlášení Krajského úřadu o způsobených škodách na obecním majetku. Veškeré potřebné informace k vydání tohoto prohlášení naleznete na http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/page1874/Povodne-2010 nebo kontaktujte Lukáše Chmela, pracovníka odboru regionálního rozvoje a evropských projektů (tel. 485 226 576).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky