Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj aktualizuje přehled povodňových škod

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 24. 05. 2011 10:01
  • Rozvoj

Sdílet článek

Dne 20. května 2011 proběhlo na Krajském úřadě Libereckého kraje jednání za účasti Mgr. Stanislava Eichlera, hejtmana Libereckého kraje, RNDr. Víta Příkaského, náměstka hejtmana, Ing. Michala Janeby, náměstka Ministra pro místní rozvoj, Ing. Jiřího Vačkáře, vrchního ředitele sekce pro regionální rozvoj a dalších zástupců Ministerstva pro místní rozvoj, za účelem vyřešení současné situace s přehledy povodňových škod, které nesouhlasí se skutečnými škodami napáchanými loňskou srpnovou povodní.

Na tomto jednání Liberecký kraj přislíbil zpracování seznamu veškerých podhodnocených a nenahlášených povodňových škod, který následně odešle na Ministerstvo místního rozvoje.

1)Škody na obecním majetku, které byly v přehledu nahlášeny, ale jejich současný odhad je vyšší než počáteční odhady (tabulka č. 1 (__)), by měly být v aktuální výši nahlášeny do právě probíhající výzvy, která končí 31. května 2011. Prodloužení výzvy se neočekává.

2) Škody, které nebyly nahlášeny vůbec (tabulka č. 2 (__)), budou součástí dalších jednání s Ministerstvem místního rozvoje, o kterých Vás budu informovat. K seznamu těchto původně nenahlášených škod přiložte čestné prohlášení podepsané statutárním zástupcem obce/města (příloha č. 3 (__)).

Veškeré informace a přílohy, které se týkají aktualizace přehledů a způsobu jak zažádat o dotaci naleznete také na stránkách Libereckého kraje pod odkazem /page1874/Povodne-2010.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo nejasností kontaktujte Ing. Lukáše Chmela (lukas.chmel@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 576).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky