Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výstava Má vlast cestami proměn vstupuje do 16. ročníku. Uzávěrka přihlášek se blíží 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 22. 01. 2024 12:38
  • Rozvoj

Sdílet článek

Prestižní putovní výstava Má vlast cestami proměn – příběhy domova vstupuje do 16. ročníku a LIBERECKÝ KRAJ je již několik let partnerem. Představte široké veřejnosti krásné proměny svého domova - představte objekty, krajinu, zahrady, které jste zvelebili nebo dokonce probudili k novému životu! Poděkujte s námi autorům, potěšte návštěvníky výstavy, inspirujte ostatní. Do 31. 1. 2024 přihlaste zdařilé proměny zde www.cestamipromen.cz/prihlasit-promenu. Přihlášení zabere jen pár minut. Poté obdržíte instrukce k podkladům. Bude potřeba foto před a po, pokud možno stejný záběr, nejlépe na výšku.

 

Vážení přátelé,

již devět let je Liberecký kraj partnerem celostátní putovní výstavy Má vlast cestami proměn. Výstava představuje osudy zchátralých budov proměněných v krásné a užitečné stavby, svědectví o obnovených náměstích a návsích, rekonstruovaných nádražích, zachráněných sakrálních stavbách i znovuoživené přírodě.

Již patnáctým rokem putuje výstava po republice a představuje každý rok přes 100 nových zajímavých proměn ze všech krajů ČR a každý rok se představují proměny i z Libereckého kraje. 

Šestnáctý ročník výstavy MÁ VLAST CESTAMI PROMĚN je v přípravě a Vy se můžete stát její součástí. Na termín přihlášení nehleďte, do naplnění kapacity je přihlašování možné bez omezení, ale čím dříve, tím pro organizátory samozřejmě lépe. Slavnostní vernisáž se uskuteční 15. června v Břevnovském klášteře.

Připojuji odkazy s kompletními informacemi a pro inspiraci i odkaz na všechny dosud prezentované proměny z Libereckého kraje.

Zde najdete vše, co Vás může zajímat, včetně odpovědí na nejčastější otázky. Na jednou místě jsou proměny z celé republiky, proměny z Libereckého kraje i přihláška do putování. Výstavu pořádá spolek Cestami proměn a informace vám poskytne Tereza Zatřepálková, e-mail: zatrepalkova@cestamipromen.cz, tel.: 733 392 747. Na odboru regionálního rozvoje a evropských projektů je pro Vás kontaktní osobou Ivana Hujerová, tel. 485 226 722, ivana.hujerova@kraj-lbc.cz nebo Jitka Suchánková, tel. 485 226 581, jitka.suchankova@kraj-lbc.cz.

 

MVCP výzva k přihlášení

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky