Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž "Cena hejtmana Libereckého kraje za společenskou odpovědnost" je v plném proudu. Uzávěrka přihlášek je letos až 31. prosince 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 05. 11. 2021 13:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

Na červnovém jednání krajského zastupitelstva vyhlásil hejtman Martin Půta další ročník soutěže „Cena hejtmana za společenskou odpovědnost“. Přihlášky mohou organizace zasílat do 31. 12. 2021.

SOUTĚŽ JE URČENA PRO FIRMY, NEZISKOVÉ ORGANIZACE, OBCE, MIKROPODNIKATELE A ŽIVNOSTNÍKY

"Společenská odpovědnost organizací (Corporate Social Responsibility – CSR) představuje dobrovolný závazek organizace zohledňovat při svém rozhodování a každodenních činnostech potřeby svých zákazníků, dodavatelů, zaměstnanců a dalších aktérů, jichž se její činnost dotýká, ať již přímo či nepřímo. CSR se týká ekonomických, sociálních i environmentálních aspektů činnosti organizace. Na cestě k udržitelnému rozvoji celé společnosti představuje společenská odpovědnost organizací jeden ze základních předpokladů."

Cena hejtmana za společenskou odpovědnost je soutěž, jejímž cílem je ocenit organizace v Libereckém kraji, které jsou aktivní při naplňování zásad společenské odpovědnosti a jsou vzorem pro ostatní. Účast v soutěži není zpoplatněna. Za rok 2020 si odnesly hlavní ceny E M B A, spol. s r. o. se sídlem v Pasekách nad Jizerou a Severochema, družstvo pro chemickou výrobu, Liberec.

Organizace, která má zájem zúčastnit se Ceny hejtmana za společenskou odpovědnost, vyplní přihlášku a dotazník.

Přihláška a dotazník jsou k dispozici v příloze. Dokumenty mohou být Krajskému úřadu Libereckého kraje zaslány datovou schránkou (ID datové schránky: c5kbvkw), e-mailem (podatelna@kraj-lbc.cz) nebo poštou (Krajský úřad Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2).

Kontaktní osoba: Petr Pilař, manažer kvality - petr.pilar@kraj-lbc.cz, tel. 485 226 366

KOMPLETNÍ INFORMACE, PŘIHLÁŠKU a DOTAZNÍKY NAJDETE zde .

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky