Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Selhávání státu s přímými dopady na život občanů, spolkovou činnost a veřejné služby, to je název 11. Všeoborové konference NNO - Praha, 6.-7. listopad 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 16. 10. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Asociace nestátních neziskových organizací v ČR ve spolupráci s Úřadem vlády České republiky, Senátem Parlamentu České republiky a Magistrátem hlavního města Praha si Vás dovoluje pozvat na 11. Všeoborovou konferenci, jejíž název zní: Selhávání státu s přímými dopady na život občanů, spolkovou činnost a veřejné služby

 

Datum: středa-čtvrtek 6.-7. listopadu 2019

Místo: Sál architektů na Staroměstské radnici, Staroměstské náměstí 1, Praha 1

ANNO ČR chce poukázat na důsledky nízké aktivity současné vlády v oblastech, které pociťují přímo občané. Stejně jako zdůraznit význam veřejných služeb a spolkové činnosti pro jejich každodenní život. Do jednotlivých bloků konference pozveme vystupující, kteří zhodnotí stav současné legislativy a vyjmenují oblasti, jež vyžadují reformy. V dalších blocích vystoupí ti, kteří mají konkrétní zkušenosti s omezováním veřejných služeb, což má velký dopad na život lidí ve městech i na venkově. Pozvání přijali zástupci politické reprezentace, střešních oborových organizací i menších neziskovek. 

Asociace nestátních neziskových organizací v ČR pořádá od svého vzniku v roce 2003 ve dvouletém cyklu Všeoborové konference NNO. Tyto konference jsou výjimečnou příležitostí k setkání různých subjektů neziskového sektoru napříč obory, ve kterých působí. Jsou příležitostí k výměně zkušeností a k formulaci společných problémů, se kterými se neziskový sektor v ČR potýká.

Záštitu nad konferencí převzala místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horská. Konference je plně podpořena grantem Hlavního města Prahy a záštitou primátora Zdeňka Hřiba. Částečně také dotací Rady vlády NNO. Díky podpoře dalších soukromých donorů nebudeme na této akci vybírat konferenční poplatky. Účast na akci je zdarma.

PODROBNÝ PROGRAM a další informace

Přihlašovací formulářhttps://forms.gle/ASpMYQu3XQ7XRnKt7

Těšíme se na společné setkání!

TZ: ANNO ČR - Martina Berdychová, předsedkyně

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky