Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Selhávání státu s přímými dopady na život občanů, spolkovou činnost a veřejné služby, to je název 11. Všeoborové konference NNO - Praha, 6.-7. listopad 

16. 10. 2019

Asociace nestátních neziskových organizací v ČR ve spolupráci s Úřadem vlády České republiky, Senátem Parlamentu České republiky a Magistrátem hlavního města Praha si Vás dovoluje pozvat na 11. Všeoborovou konferenci, jejíž název zní: Selhávání státu s přímými dopady na život občanů, spolkovou činnost a veřejné služby

 

Datum: středa-čtvrtek 6.-7. listopadu 2019

Místo: Sál architektů na Staroměstské radnici, Staroměstské náměstí 1, Praha 1

ANNO ČR chce poukázat na důsledky nízké aktivity současné vlády v oblastech, které pociťují přímo občané. Stejně jako zdůraznit význam veřejných služeb a spolkové činnosti pro jejich každodenní život. Do jednotlivých bloků konference pozveme vystupující, kteří zhodnotí stav současné legislativy a vyjmenují oblasti, jež vyžadují reformy. V dalších blocích vystoupí ti, kteří mají konkrétní zkušenosti s omezováním veřejných služeb, což má velký dopad na život lidí ve městech i na venkově. Pozvání přijali zástupci politické reprezentace, střešních oborových organizací i menších neziskovek. 

Asociace nestátních neziskových organizací v ČR pořádá od svého vzniku v roce 2003 ve dvouletém cyklu Všeoborové konference NNO. Tyto konference jsou výjimečnou příležitostí k setkání různých subjektů neziskového sektoru napříč obory, ve kterých působí. Jsou příležitostí k výměně zkušeností a k formulaci společných problémů, se kterými se neziskový sektor v ČR potýká.

Záštitu nad konferencí převzala místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horská. Konference je plně podpořena grantem Hlavního města Prahy a záštitou primátora Zdeňka Hřiba. Částečně také dotací Rady vlády NNO. Díky podpoře dalších soukromých donorů nebudeme na této akci vybírat konferenční poplatky. Účast na akci je zdarma.

PODROBNÝ PROGRAM a další informace

Přihlašovací formulářhttps://forms.gle/ASpMYQu3XQ7XRnKt7

Těšíme se na společné setkání!

TZ: ANNO ČR - Martina Berdychová, předsedkyně

 

 

 

Ivana Hujerová
ivana.hujerova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226722