Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

       Sdružení TULIPAN: katalog plný inspirace                                                     

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 02. 10. 2020 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Vyrobili jsme skoro padesát tisíc roušek. Současně jsme intenzivně pracovali na vánočním katalogu. Sdružení TULIPAN společně s vámi překonalo jednu z nejtěžších zkoušek porevoluční společnosti, první vlnu koronaviru.

Originální přání k Vánocům a Novému roku, vánoční ozdoby, svícny nebo svíčky, které pomáhají. Výrobky s poselstvím, vzkazem v každém předmětu. Ukrývají doteky těch, kteří v dílnách tvořili, a čekají na nové ruce - třeba právě na ty vaše. Koupí každého předmětu pomáháte lidem z TULIPANU. Sdružení zaměstnává handicapované, kteří by jinak složitě sháněli zaměstnání.

Období koronavirové krize bylo tvrdou zkouškou i pro naše sdružení. Přestáli jsme je s  hrdostí. Snad i vás chránila před nebezpečnou nákazou rouška, kterou s maximální zodpovědností a precizností vyráběli naši zaměstnanci pro Liberecký kraj. Šicí stroje se nezastavily řadu týdnů, dávaly nový tvar rolím nanovlákna.

Odměnou za mimořádné nasazení bude každý nákup z našeho vánočního katalogu, který naleznete na https://www.sdruzenitulipan.cz/.  Pojďte šířit radost společně s TULIPANEM.

TZ TULIPAN, z. s.: Slavěna Horňáková

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky