Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rozsviťme Českou republiku, připomínka Světového dne roztroušené sklerózy - Vratislavice nad Nisou, čtvrtek 16. červen

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 02. 06. 2022 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Osvětová kampaň Rozsviťme ČR si klade za cíl podpořit pacienty s roztroušenou sklerózou a zlepšit jejich možnosti a dostupnost léčby a rehabilitační péče. Přijďte společně s námi vysázet slunečnice

Srdečně Vás zveme na akci: ROZSVIŤME ČESKOU REPUBLIKU, kterou pořádá již šestým rokem Nadační fond Impuls ve spolupráci s Unií Roska a má za cíl šířit povědomí o nemoci, jejích příznacích, možnostech, které nemocní mají. I v dnešní době bourat mýty a tabu o RS, šíření polopravd a zbavit přežitých pověr (např. těhotenství a děti). Šířit pravdivé informace o nemoci, zároveň její závažnosti a upozorňovat na problém podceňování a zlehčování.

V roce 2022 zasadíme slunečnice už pošesté. 

Přijďte společně s námi vysázet slunečnice a symbolicky si tak připomenout Světový den roztroušené sklerózy.

KOMPLETNÍ INFORMACE, PODROBNOSTI zde

Světový den roztroušené sklerózy

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky