Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Roska Liberec pořádá druhý ročník charitativně společenské akce - Ještěd, sobota 10. září

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 01. 09. 2022 12:15
  • Rozvoj

Sdílet článek

Trousíme se na Ještěd aneb I v letošním roce jsme se rozhodli připojit k celorepublikové akci Trousíme se po ČR, kterou pořádají regionální spolky pro po celé ČR.

Smyslem této akce je umožnit veřejnosti porozumět a blíže se seznámit s životem lidí s roztroušenou sklerózou (RS), kterým tato nemoc vnáší do života různá omezení.

Termín akce: sobota 10. září  2022

Průběžný start: 10-12:00  u centrálního parkoviště pod Ještědem.

Cíl: Pláně pod Ještědem, předpokládaný konec  akce v 17 hodin.

Předpokládaný konec celé akce: v 17:00

U nás v Liberci pořádáme výstup na Ještěd, který je oblíbeným turistickým cílem. Bohužel vzhledem k nefunkčnosti kabinkové lanovky letos vynecháme kontrolní stanoviště přímo na Ještědu.

Každý účastník může zvolit výstup podle svých sil a schopností - například využít sedačkovou lanovku na Skalku, autem na parkoviště Ještědka a pěšky na Pláně ( 1,9 km) či zvolí přímo cestu z Liberce na Pláně pod Ještědem. Na startu dostane každý účastník kromě informací malé občerstvení.

Účastníci se formou kvízu dozvědí o životě s roztroušenou sklerózou a vyplněné kvízy budou odměněny. Pro děti bude připravena dílnička korálkování, malování na obličej, hry a soutěže.

Přijďte si užít pohodový aktivní den s Roskou! Těšíme se na vás.

Ing. Veronika Borkovcová
předsedkyně Rosky Liberec
členka výkonné rady Unie Roska
roska-liberec@seznam.cz
tel.: +420 606888780

Podpořte nás dárcovskou DMS ve tvaru DMS ROSKA na telefonní číslo 87 777. Cena jedné odeslané DMS je vždy 30 Kč, z níž příjemce obdrží 28,50 Kč. Z darované částky se od 10. 12. 2015 neplatí daň z přidané hodnoty. DMS je tak jedním z nejsnazších způsobů zasílání nízkých částek na charitativní účely. Jak se dá přispívat po celý rok: z vašeho mobilu poslat na telefonní číslo 87 777 text DMS ROK ROSKA.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky