Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální dobrovolnické centrum LIBERECKÝ KRAJ: Dobrovolnictví v kraji - spojujeme, podporujeme, pomáháme

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 10. 07. 2020 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Regionální dobrovolnické centrum Libereckého kraje vzniklo v roce 2020 s cílem zvýšit povědomí o dobrovolnických příležitostech a podpořit rozvoj dobrovolnictví v kraji. Věříme, že dobrovolnictví obohacuje člověka neje

Cílem Regionálního dobrovolnického centra je propojovat dobrovolníky s organizacemi, které jejich pomoc potřebují.

Naším záměrem je, aby žádná pomoc nezapadla, ale naopak se dostala přesně k tomu, kdo ji potřebuje nejvíce. Z toho důvodu vedeme podrobnou databázi organizací, které dobrovolnickou pomoc vyhledávají nebo nabízí. Stejně tak neustále doplňujeme databázi jednotlivých zájemců o dobrovolnictví. Na základě preferencí dobrovolníků a požadavků jednotlivých organizací následně pomáháme domluvit spolupráci, která bude obohacující jak pro organizaci, tak pro samotného dobrovolníka.

Na našem webu informujeme o novinkách z oblasti dobrovolnictví v kraji, upozorňujeme na aktuální dobrovolnické výzvy a možnosti, jak se zapojit. Nezapomínáme informovat o případných legislativních změnách i o dotačních příležitostech v oblasti dobrovolnictví. 

KOMPLETNÍ INFORMACE, KONTAKTY A NABÍDKU SLUŽEB NAJDETE ZDE

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky