Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Proměň své město: Grantová výzva 2018 - uzávěrka již 31. října 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 19. 10. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Usilujete o lepší veřejný prostor ve vašem městě? Dlouhodobě upozorňujete na jeho nevyužité možnosti nebo chcete nastartovat proměnu nějakého konkrétního místa? Plánujete oslovit lidi ze sousedství, radnici, odborníky a společně hledat řešení?
I malé kroky mohou mít velký dosah. Nabízíme vám pomoc při jejich uskutečnění.
 

Kdo může žádat o podporu: nestátní neziskové organizace – spolek, ústav, obecně prospěšná společnost nebo právnická osoba evidovaná podle zákona o církvích – v rámci celé České republiky.
 

Co podpoříme:

  • Iniciativy, které mají dlouhodobou vizi, při jejímž naplňování zapojují veřejnost a zároveň usilují o koncepční spolupráci se zástupci měst a s odborníky 

Typy podporovaných projektů:

  • →  aktivity ve veřejném prostoru (např. komunitní akce, debaty a iniciace projektů, happeningy, workshopy, festivaly, průzkumy, výstavy, vzdělávací a osvětové aktivity)
    →  proměna veřejného prostoru realizovaná svépomocí (malá proměna místa realizovaná s využitím místních zdrojů a dobrovolníků)
     
  • důraz klademe na kvalitu a smysluplnost záměru, jeho přínos, zapojení veřejnosti, využití dalších zdrojů, spolupráci s odborníky a veřejnou správou (např. architekty, krajináři, odborníky na participaci, zástupci úřadu apod.) a také na vizi navazujících aktivit či dalšího rozvoje projektu

Co nabízíme: 

  • nadační příspěvek ve výši max. 100 tisíc Kč (celkem rozdělíme 500 tisíc Kč)
  • odbornou konzultační a komunikační podporu
  • příležitosti ke vzdělávání

NADACE Proměny - KOMPLETNÍ INFORMACE o možné podpoře

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky