Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přeshraniční spolupráce Interreg  V-A Česká republika – Polsko 2014-2020 – seminář pro žadatele v pondělí 27. listopadu 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 14. 11. 2017 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Dne 27. listopadu 2017 od 10 hodin proběhne na Krajském úřadu Libereckého kraje seminář k  programu  Interreg  V-A Česká republika – Polsko 2014-2020. Seminář je určen pro případné žadatele v prioritní ose 4 - Spolupráce institucí a komunit.

V rámci této prioritní osy jsou podporovány projekty zaměřené na spolupráci institucí veřejné správy z obou stran hranice, směřující ke společnému řešení, problémů a využití potenciálů, s cílem zefektivnění výkonu správy ve společném území. Podporovány jsou projekty týkající se rozvoje kooperačních sítí institucí veřejné správy, NNO a ostatních způsobilých žadatelů, realizujících činnosti přispívající k rozvoji společného pohraničí.

Způsobilými žadateli jsou orgány veřejné správy, jejich svazky a sdružení, organizace zřizované a zakládané orgány veřejné správy, hospodářské a profesní komory, svazy a sdružení, nestátní neziskové organizace, vzdělávací instituce včetně vysokých škol, Evropské seskupení pro územní spolupráci, církve a náboženské spolky.

Účast prosím potvrďte do 22. 11. 2017 na e-mail  jana.frontzova@kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky