Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pomáhejme s Nadací Divoké husy. Centrum Kašpar pořádá již desátý ročník benfice Kašparovo nejen taškaření - Liberec, 25. listopad

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 19. 11. 2023 09:55
  • Rozvoj

Sdílet článek

Tradiční prodej textilních výrobků - více jak 1000 unikátních kousků, které vás oslní svoji originalitou. Tašky, batohy, nejrůznějších tvarů, barev a velikostí. S láskou šité, háčkované a pletené výrobky, polštáře, čepice, kuchyňské chňapky, pletené ponožky, háčkovaná zvířátka, náramky a mnoho dalšího.

V kouzelném prostoru bývalé kavárny Pošta (vedle divadla F. X. Šaldy) se pro vás otevřou dveře do ráje textilních výrobků! Každý kousek je originál, každý kousek má svůj příběh.

To není vše! Během dne si můžete vychutnat tu nejlepší benefiční kávu, kterou pro vás bude vařit kavárna Bez konceptu. Vrátíte se v čase do dob legendární kavárny Pošta a zavzpomínáte, jaké to bývalo, když ještě byla otevřená pro veřejnost.

A teď pozor! Vaše štědrost bude znásobena, každý váš nákup, každou darovanou částku ještě navíc zdvojnásobí Nadace Divoké husy. Přijďte a pomáhejte s námi! 

Vyberte hezké dárky pro sebe či své blízké a podpořte odborné služby pro lidi, kteří se v profesním životě ocitli na křižovatce, nebo při hledání práce nemají lehkou startovní čáru.

Co váš čeká:

  •  Tašky a další originální textilní výrobky od lidí z celé ČR.
  •  Káva a občerstvení kavárny Bez konceptu.
  •  Výtvarná dílna pro děti.
  •  Autorská móda od profesionálních tvůrců.

Pronájem prostor kavárny Pošta podporuje Policie ČR Libereckého kraje. Příspěvek na propagaci benefice jsme získali díky podpoře Libereckého kraje, záštitu udělil Mgr. Jiří Ulvr. Pan Panožka zajistil tisk plakátů. Kavárna bez Konceptu věnuje výtěžek z prodeje benefiční kávy a občerstvení. Nadace Divoké husy zdvojnásobí celkový výtěžek. Pomáhají další a další partneři, dobrovolníci a dobrovolnice, dárci a dárkyně. Všem ze srdce moc děkujeme!

Podpořte myšlenku benefice. Těšíme se na vás v sobotu 25. 11. 2023 od 10:00 do 17:00 hodin v kavárně Pošta v Liberci.

Taškaření 2023

ZDROJ: Centrum Kašpar

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky