Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pět minut Vašeho času výměnou za jistotu klidu na roky aneb  Movember 2023 v turnovské nemocnici 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 25. 10. 2023 15:52
  • Rozvoj

Sdílet článek

Laboratoř klinické biochemie a hematologie v Turnově se letos zapojuje do každoroční celosvětové akce na podporu prevence proti rakovině prostaty. Součástí akce Movember je i možnost nechat si vyhotovit vyšetření prostaty z krevního vzorku.

Další informace aneb ZDRAVÍ? TO NEVOČŮRÁŠ! najdete tady / nadační fond Muži proti rakovině

ZAPOJTE SE a podpořte osvětové programy aneb OD 30 KNÍRŮ K 5 MILIONŮM, TO BYCHOM BEZ VÁS NIKDY NEDOKÁZALI.


Obětujte 5 minut Vašeho času výměnou za jistotu klidu na roky. Dostavte se v průběhu listopadu do odběrové místnosti laboratoře turnovské nemocnice, a to kdykoliv v pracovní dny mezi 8 až 13 hodinou.


V posledních dvou dnech před odběrem se vyvarujte následujících činností, které by mohly ovlivnit výsledek (viz přiložený leták).

Na odběr s sebou vezměte vyplněný ústřižek z letáčku (naleznete jej v odběrové místnosti). Stanovíme vám zdarma hladinu PSA (prostatický antigen) a pokud bude výsledek vyšší, než jsou obvyklé hodnoty pro váš věk, doplníme jej o stanovení Indexu zdraví prostaty.

Movember

 

Zdroj: Krajská nemocnice Liberec, a. s. - Liberec / Turnov / Frýdlant 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky