Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Osobnost neziskového sektoru 2020 České republiky - nominujte do 31. října 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 15. 10. 2020 19:10
  • Rozvoj

Sdílet článek

Asociace nestátních neziskových organizací v České republice otevírá nominace na každoroční Osobnost neziskového sektoru.

Letos se bude z důvodu pandemie koronaviru konat její slavnostní vyhlášení on-line formou. Na parametrech soutěže se však nic nemění.

Smyslem ankety je ocenění významných osobností, které svou prací dlouhodobě přispívají k tvorbě silné občanské společnosti a v uplynulém roce se obětovaly pro své blízké nad rámec pracovních povinností.

Partnerem projektu je Hlavní město Praha.

Nominace vyplňujte prostřednictvím tohoto formuláře: https://forms.gle/V5ZrHTWaJkbjWFF58

Deadline pro zasílání nominací je 30. říjen 2020.

Vyhlašovatel:  Asociace nestátních neziskových organizací v České republice z. s. (ANNO ČR), Senovážné náměstí 977/24, Nové Město, 110 00 Praha, info@anno-cr.cz

 

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky