Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Největší mezisektorové setkání v Česku a na Slovensku  - letos 27. srpna online

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 04. 08. 2020 12:22
  • Rozvoj

Sdílet článek

V jeden den a na jednom místě se potkají podnikaví lidé z různých sektorů se stejným cílem. Hledají inspiraci a ty pravé partnery pro spolupráci na společensky prospěšných projektech.
Na jedné lodi je networkingový prostor, který už šestým rokem dá

Už od roku 2015 ASHOKA v České republice zapojuje byznys do systémových řešení společenských problémů. Na palubě Cargo Gallery jsme uspořádali pět velkých letních mezisektorových setkání. Letos jsme poprvé připravovali setkání Na jedné lodi nejen na Vltavě, ale i na Dunaji, a protože tohle léto je prostě jiné, rozhodli jsme se nakonec setkání uspořádat dohromady a online.

NA JEDNÉ LODI je

  • neformální networkingové setkání, které propojuje lidi z komerčního i nekomerčního světa a dává jim prostor pro zahájení spolupráce s příznivým společenským dopadem.

  • akce, která posouvá možnosti mezisektorové spolupráce daleko za hranice filantropie.
  • akce, která vyvrací předsudky o tom, že "nezisk chce po byznysu jen peníze" a “byznys nemůže mít společenský přínos“.
  • příležitost pro všechny, kdo si dokáží představit lepší svět a chtějí ho začít aktivně tvořit.
  • KOMPLETNÍ PODROBNÉ INFORMACE ZDE

PROČ BYSTE MĚLI PŘIJÍT NA LOĎ?

~ Chcete aktivně přispět k řešení společenských problémů? Máte chuť nabídnout svou expertízu, dovednosti, finanční pomoc nebo kontakty? 

~ Pracujete na řešení společensky prospěšného projektu a chcete ho posunout dál zapojením dalších aktérů, které oslovuje stejné téma?

Jestli si alespoň na jednu z otázek odpovídáte kladně, pak byste Na jedné lodi určitě neměli chybět. Každoročně je na Lodi mimořádná koncentrace lidí, kteří usilují o společenské inovace a jsou v tom úspěšní. Věříme, že díky setkání Na jedné lodi dokážete propojit dva doposud oddělené světy a společně uskutečnit velkou společenskou změnu. Velké věci nakonec vždycky mění lidé. Ahoj na jedné lodi! 

REZERVUJTE SI SVŮJ PALUBNÍ LÍSTEK

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky