Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nadace Euronisa vyhlásila letošní grantové kolo. Žádosti je možné posílat do 23. září

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 02. 08. 2022 09:33
  • Rozvoj

Sdílet článek

Oblasti podpory:

▪ Činnost komunitních center/komunitního života Podpora projektů na rozvoj komunitních center a mezigeneračního soužití, kde se nabízí možnost otevřeného prostoru a budování zdravých vztahů.

▪ Primární prevence rizikového chování Podpora realizace programů primární prevence na školách a podpora programů prevence rizikového chování určených pro ohrožené děti, mládež a mladé dospělé do 26 let v nízkoprahových službách.

▪ Integrace osob sociálně vyloučených a ohrožených sociálním vyloučením zpět do společnosti včetně zdravotně a mentálně postižených Podpora chráněného bydlení, chráněných pracovních dílen, dále podpora soběstačnosti a dalších integračních programů.

▪ Rozvoj vzdělávacího procesu v sociální oblasti Podpora vzniku vzdělávacího procesu budoucích pracovníků sociálních služeb.  

Kdo může žádat?

Žádat mohou neziskové organizace působící v Libereckém kraji a Šluknovském výběžku – spolky, obecně prospěšné společnosti, občanská sdružení, ústavy, církevní právnické osoby, příspěvkové organizace zřízené obcí či krajem, viz Podmínky pro poskytování nadačních příspěvků.  

KOMPLETNÍ INFORMACE, PODMÍNKY, FORMULÁŘE najde te ZDE

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky