Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nadace EURONISA benefiční aukcí uměleckých děl pomáhá již od roku 1997

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 03. 10. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

V sobotu 10. listopadu 2018 ve 14 hodin Nadace EURONISA opět zahájí benefiční aukci výtvarných děl v Oblastní galerii Liberec. Na stejném místě bude probíhat předaukční výstava, kde si bude možné díla prohlédnout. Ta bude zahájena vernisáží ve čtvrtek 1. listopadu v 17.30 a potrvá do 9. listopadu do 12 hodin.

Celkem 180 uměleckých předmětů od 120 předních výtvarníků si můžete prohlédnout v reprezentativních prostorách Oblastní galerie Liberec. Svá díla do aukce věnovali zdarma všichni autoři, např. Anderle, Kanyza, Rapin, Exnar, Zárybnický, Pačinek a mnoho dalších. Nadace EURONISA jim vyjadřuje velký dík!

Díla si můžete prohlédnout v aukčním katalogu, který si případní zájemci mohou objednat na čísle 734 717 604.

Nadace Euronisa: pomáháme lidem žít smysluplný život

Aukční katalog

 

Benefiční aukce Nadace EURONISA vynesly od roku 1997 již více než 14,5 miliónů korun a patří k tradičním regionálním akcím. Nákupem uměleckého díla můžete udělat radost nejen sobě, ale třeba obdarovat i své blízké originálním vánočním dárkem, a zároveň tak pomůžete lidem v nouzi či s nějakým hendikepem v Euroregionu Nisa.

Euronisa aukce

 

Křesťanská Nadace EURONISA vznikla v roce 1995 z podnětu libereckého sboru Jednoty bratrské. Od svého založení rozdělila potřebným téměř 34,5 milionů korun a podpořila z nich 1630 projektů 320 organizací. Finanční prostředky nadace získává nejen z výnosů nadačního jmění, ale i z darů firem a jednotlivců či z benefičních akcí. Další aktivitou je veřejná sbírka „Pozvedněte slabé!“, jejímž patronem je herec Jiří Lábus.  Na podporu potřebným v loňském roce nadace rozdělila mezi 18 organizací přesně 1.5 mil korun.

Jana Jánová
grantová manažerka

Nadace EURONISA
mobil: 734 717 604
nadace@euronisa.cz
www.euronisa.cz
facebook: Nadace EURONISA

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky