Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Na konferenci k problematice pečujících osob vystoupí Jana Hanzlíková, náměstkyně ministryně MPSV pro sociální politiku a správní činnosti - Liberec, Krajský úřad LK, úterý 16. říjen

05. 10. 2018

Organizace Klára pomáhá, z.s. vás zve na konferenci „Podpora pečujících osob na Liberecku“, která se uskuteční v úterý 16. října 2018 v Liberci v budově Krajského úřadu LK, od 10 hodin.

Na konferenci budou představena témata, která se týkají pomoci pečujícím osobám;  jde o lidi, kteří dlouhodobě pečují o osobu blízkou a tudíž jsou nepostradatelnou součástí rodinné péče. Věříme, že zájem o konferenci bude korespondovat s rozvojem Libereckého kraje i Města Liberec a toto téma se stane prioritou.

Konference je určena nejen pro pečující osoby, také pro sociální pracovníky, pracovníky sociálních služeb v přímé obslužné péči, úředníky úřadů práce, sociálních i zdravotnických odborů radnic a širokou veřejnost.

Záštitu nad konferencí převzala radní Libereckého kraje pro řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování paní Radka Loučková Kotasová a náměstek hejtmana pro řízení rezortu sociálních věcí pan Pavel Svoboda.

Přihlásit na konferenci se můžete na našich webových stránkách www.klarapomaha.cz, nebo telefonicky na 737 233 889 – Alena Kejzarová, koordinátorka pro Liberecký kraj.

Kompletní program a on-line přihlášení: https://klarapomaha.cz/wp-content/uploads/2016/08/Konference_Liberec_16_10_2018.pdf

 

 

 

Ivana Hujerová
ivana.hujerova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226722