Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konference k rodinné politice na téma Slaďování rodinného a pracovního života se přesouvá do on-line prostoru - 26. listopad

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 17. 11. 2021 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Srdečně Vás tímto zveme k účasti na konferenci k rodinné politice: „Slaďování rodinného a pracovního života“, která se koná dne 26. listopadu 2021 prostřednictvím platformy

Cílem konference je podívat se blíže na to, jak je možné propojit práci a rodinu. Na konferenci zazní příspěvek nejen o flexibilních formách organizace práce a jejich výhodách pro zaměstnavatele při náboru nováčků, ale také o tom, jaká úskalí při harmonizaci práce a péče o rodinu překonávají neformálně pečující. Příspěvky, ve kterých budou představeny příklady dobré praxe zaměstnavatelů vstřícných k zavádění prorodinných opatření, umožní praktický náhled na danou problematiku. Jaké typy služeb péče o předškolní děti rodiče preferují a jaká jsou možná zlepšení v celém systému péče o děti? Jak slaďovat práci a péči o rodinu a neohrozit při tom rodinné ani partnerské vztahy? Chybět nebudou ani odpovědi na tyto otázky.  

Bližší informace o programu naleznete v přiložené pozvánce.

V případě závazného zájmu prosím o nahlášení účasti na e-mail: kamila.tumova@kraj-lbc.cz nejpozději do 23. listopadu 2021.

Mgr. Kamila Tůmová       
Koordinátor rodinné politiky projektu „Systémová podpora práce s rodinou v Libereckém kraji“
tel.: +420 485 226 758, mobil: +420 725 704 059

RP LKPozvánka a program

 

 


 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky