Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Když může, pomůže: liberecká ADRA spouští webové stránky charitativních obchodů

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 08. 12. 2020 16:13
  • Rozvoj

Sdílet článek

Nezisková organizace ADRA spustila nové webové stránky www.adraobchody.cz. Představuje charitativní obchody v Liberci a v Turnově. "Myšlenka charitativních obchodů je velmi jednoduchá, ale současně velmi účinná, protože podílet se na dobročinnosti může doslova každý. Někdo může darovat, někdo nakupovat, ale všichni vlastně pomáhají. Poskytují pomoc jiným lidem, kteří ji skutečně potřebují," říká šéf liberecké ADRY pan Michal Čančík.

Výdělek z prodeje míří přímo k dětem, seniorům, nebo na podporu dobrovolnictví"Jde o perfektně jednoduchý nápad, který si zaslouží dobrou propagaci", dodává Martin Chudoba z digitální agentury SEMTIX.cz, která stránky postavila zdarma v rámci podpory neziskovek"Pomůžeme i s další propagací, protože nás spolupráce těší. Lidé z ADRY to myslí skutečně upřímně a vážně."

ADRA provozuje v Libereckém kraji tři obchody. Dva v Turnově a jeden v Liberci. Brzy k nim přibude další obchod v Rumburku a pevně věříme, že nebude posledním. Mapu obchodů najdete na nových webových stránkách www.adraobchody.cz. Pokud se chcete zapojit do pomoci i vy, můžete své nápady konzultovat s vedoucí Milenou Čančíkovou.

Milena Čančíková, vedoucí charitativních obchodů, tel.: 737 441 159, e-mail: milena.cancikova@adra.cz

Další kontakty: zde

Hledáte dobrovolníky? Chcete sami být dobrovolníkem? Kontaktuje ADRA – Regionální dobrovolnické centrum Libereckého kraje.

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky