Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Fórum udržitelného rozvoje 2018 / největší setkání na téma udržitelného rozvoje v České republice - Praha, úterý 4. prosinec   

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 16. 11. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Výroční konferenci Rady vlády pro udržitelný rozvoj pořádá Ministerstvo životního prostředí, Ministerstvo pro místní rozvoj a Asociace společenské odpovědnosti.

Kde: Akademie veřejného investování, Ministerstvo pro místní rozvoj, Pařížská 4, Praha 1

Letošní ročník se zaměří na dvě klíčové otázky, jež jsou úzce spojeny s uváděním udržitelného rozvoje v život. Dopolední panel se zaměří na problematiku financování udržitelného rozvoje, roli Evropské unie, trendů ve světě finančních nástrojů i konkrétních finančních produktů podporujících udržitelný rozvoj.
Odpolední panel se bude věnovat spolupráci pro udržitelný rozvoj a zaměří se na výzvy, před nimiž stojíme. Diskutovat chceme o tom, jak nejlépe využívat vůli a ochotu lidí se dobrovolně zapojovat do prospěšných aktivit a jak ji využívat při hledání udržitelných řešení.
Těšit se můžete i na prezentaci vybraných projektů z Cen SDGs 2018 a ocenění nejpokročilejších realizátorů zapojených do místní Agendy 21.
Na program dále naváže večerní networkingové setkání v sídle Karlovarských minerálních vod.

Registrovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE, nejpozději do 28. listopadu 2018. Více informací o programu fóra naleznete v pozvánce ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva Asociace společenské odpovědnosti

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky