Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Česko-německé projekty jednoduše: inspirace, kontakty, finanční podpora (kontaktní setkání) - 22. března 2019, od 14 do 17 hodin v GWZO (Specks Hof, vstup A, Reichstraße 4-6, Leipzig), přihlášky do 4. března

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 13. 02. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Máte zajímavý nápad na projekt, ke kterému by se vám hodila pomoc německého partnera? Pak vás zveme na česko-německé setkání, které se koná 22. března v německém Lipsku. V jeho průběhu budete mít možnost seznámit se s potenciálními projektovými partnery ze sousední země, načerpat know-how a nalézt cesty k získání finančních prostředků. Účastníkům setkání mohou být uhrazeny cestovní náklady i ubytování. Jako bonus budete moci navštívit knižní veletrh.

 

Dokážete si představit, že byste realizovali společný česko-německý projekt?

Chybí Vám know-how, finanční prostředky nebo vhodný projektový partner ze sousední země?

Máte již nějaký nápad na česko-německý projekt, ale chcete se ještě ohledně jeho realizace nechat inspirovat a konzultovat přímo s námi otevřené otázky?

Nebo byste se jednoduše rádi setkali s podobně smýšlejícími lidmi, aktivními kulturními aktéry nebo zástupci občanské společnosti z Česka a Německa a navázali s nimi nové kontakty?

Zúčastněte se našeho kontaktního setkání! Přihlášky přijímáme do 4. března, setkání se uskuteční v rámci Lipského knižního veletrhu dne 22.03.2019 ve 14:00 v prostorách GWZO (Specks Hof (vchod A), Reichsstraße 4-6, 04109 Lipsko). Setkání bude simultánně tlumočeno (do němčiny a češtiny).

Na co se můžete těšit?

  • Otevřená platforma pro vzájemné poznání možných projektových partnerů ze sousední země
  • Představení možností podpory ze strany Česko-německého fondu budoucnosti
  • Best practises – příklady úspěšně realizovaných kulturních projektů s českými a německými hosty
  • Diskuze se všemi účastníky, zodpovězení Vašich otázek.               

Česko-německý fond budocnosti - kompletní informace, konzultace, registrace

 

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky