Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Při utváření programu na přeshraniční spolupráci pomůže dotazník

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 19. 05. 2020 15:13
  • Rozvoj

Sdílet článek

Zajímáte se o přeshraniční spolupráci? Přemýšlíte o možných projektech nebo již plánujete přeshraniční aktivity, které chcete zrealizovat s partnery v České republice a v Sasku? Svými informacemi můžete významnou měrou přispět k utváření programu na léta 2021 až 2027.

Na podobě budoucího programu Interreg na podporu přeshraniční spolupráce mezi Svobodným státem Sasko a Českou republikou se aktuálně pracuje. Během příprav programu je pro nás důležité mít informace o poptávce po jednotlivých tématech, o možných projektových nápadech a potenciálních nositelích projektů.

Za účelem výběru, určení priorit a vymezení dotačních oblastí budoucího programu spolupráce potřebujeme Váš názor a Vaše nápady. Z tohoto důvodu provádíme dotazníkové šetření. Českou jazykovou verzi online dotazníku naleznete v české jazykové verzi Portálu pro veřejnost Saské státní vlády pod odkazem https://buergerbeteiligung.sachsen.de/portal/sn-cz2020cz/beteiligung/aktuelle-themen/1020094. Vyplnit dotazník je možné od 11. května do 5. června.

Výše uvedený odkaz vede k české jazykové verzi dotazníku. Aby však bylo možné se v systému kompletně pohybovat v českém jazykovém prostředí, je třeba systém přepnout na český jazyk pomocí symbolu zeměkoule/glóbu v záhlaví Portálu pro veřejnost. Poté budete mít celé portálové prostředí k dispozici v českém jazyce. Poté na stránce klikněte vlevo nahoře na odkaz “Dotazníkové šetření“, abyste se dostali přímo k dotazníku.

loga

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky