Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Video spot Společně změníme pohraničí CZ-PL/Razem zmieniamy pogranicze CZ-PL

Mgr. Magda Podsedníková

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 05. 06. 2020 13:08
  • Rozvoj

Sdílet článek

PL logo

Liberecký kraje ve spolupráci s Královéhradeckým a Pardubickým krajem a Dolnoslezským vojvodstvím bude v období od 1. 5. 2020 do 13. 11. 2020 realizovat propagační akci Společně změníme pohraničí CZ-PL/Razem zmieniamy pogranicze CZ-PL , kterou finančně podpoří Společný sekretariát – Centrum pro regionální rozvoj České republiky.

V rámci této akce bude natočen 30ti sekundový propagační spot, jež přispěje ke zvýšení povědomí veřejnosti o dopadu prostředků programu na život obyvatel česko-polské příhraniční oblasti a existující nabídce volného času pro turisty navštěvující region.

Za české partnery bude spot vysílán na obrazovkách ve veřejné dopravě ve městech: Liberec, Jablonec nad Nisou, Hradec Králové a Pardubice. Dále bude uveřejněn na oficiálních webových stranách a sociálních sítích.

Polský partner zajistí vysílání spotu na vnějších velkých obrazovkách ve východní, střední a západní části oblasti podpory Dolnoslezského vojvodství - Kłodzko, Wałbrzych, Jelenia Góra na tranzitních silnicích č. 8, 35 a 3 směřujících k polsko-české hranici a dále bude informovat o společném propagačním projektu prostřednictvím webových informačních portálů oblastí Jelenia Góra a Wałbrzych.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky