Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výroční konference ČR - PL 2017

Ing. Hajflerová Eva

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 04. 09. 2017 14:41
  • Rozvoj

Sdílet článek

Slezské vojvodství, spolu s Moravskoslezským krajem, Euroregionem Śląsk Cieszyński/Těšínské Slezsko a Společným sekretariátem Programu Interreg V-A — Česká republika – Polsko si Vás dovoluje pozvat na Výroční akci Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko, která se bude konat ve dnech 5. - 6. října 2017 v Istebné – na významném místě, které leží na trojmezí Polska, České republiky a Slovenska.

 

Výroční akce je skvělou příležitostí k prezentaci výsledků realizace Programu v česko-polském pohraničí a poskytuje také možnost předávání informací o komplexní podpoře rozvoje česko-polské hranice pomocí evropských fondů a umožňuje výměnu zkušeností mezi příjemci a zástupci implementačních orgánů.

Účastníci budou mít nejenom možnost zúčastnit se konference týkající se Programu, ale také poznat kulturní dědictví této oblasti, místa realizace projektů během poznávacího výletu Study Tour a aktivně se zúčastnit přeshraničního Běhu přátelství Interreg kolem hory Złoty Groń.

 

Srdečně Vás zveme k účasti na Výroční akci Programu.

 

K účasti na Výroční akci se musí účastníci zaregistrovat a uvést dny a doprovodné akce, kterých se hodlají zúčastnit https://ewt.slaskie.pl/czytaj/wydarzenie_roczne_cz_pl .  Přijetí přihlášky bude potvrzeno e-mailem. Počet míst je omezen.

K účasti na Výroční akci Programu jste srdečně zváni.

 

Přílohy:

1. Program Výroční akce

2. Program Study Tour

3. Informace o ubytování, dopravě a běhu

http://www.cz-pl.eu/konference-skoleni-seminare-konzultace-open-day/konference/vyrocni-akce-2017

Výroční akce je spolufinancována z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Interreg V-A Česká republika-Polsko.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky