Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výroční akce 2018 Interreg V - A ČR - Polsko

Eva Hajflerová

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 06. 08. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Vážení,

 

Královéhradecký kraj, spolu s Opolským vojvodstvím a Společným sekretariátem Programu Interreg V-A - Česká republika - Polsko, si Vás dovoluje pozvat na Výroční akci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko, která se bude konat dne 20. září 2018 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Součástí Výroční akce je i Polsko-český běh přátelství, který se bude konat dne 15. září 2018 v městě Głuchołazy.

 

Na Výroční akci budou prezentovány inspirativní česko-polské projekty, bude představen stav realizace Programu a výhled přeshraniční spolupráce po roce 2020, bude zde také prostor pro neformální setkání. Součástí Výroční akce je atraktivní koncert.

 

V přiložené pozvánce naleznete program Výroční akce, registrujte se prosím zde. Účast na Výroční akci je zdarma. Počet míst v Kongresovém centru Aldis je omezen, po naplnění míst organizátoři ukončí registraci.

 

Srdečně Vás zveme k účasti na Výroční akci Programu.

Pozvánka na výroční konferenci 2018

 

 

Výroční akce je spolufinancována z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky