Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konzultační den prio 3 Interreg V - A ČR - Polsko

Ing. Eva Hajflerová

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 15. 01. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Vážení,

rádi bychom Vás informovali o možnosti podávání projektových žádostí do prioritní osy 3 Vzdělávání a kvalifikace v rámci programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.

V této souvislosti bychom Vás rádi pozvali na konzultační den, který se uskuteční ve středu 24. ledna 2018 na Krajské úřadě Libereckého kraje, v místnosti 1416, 14. Patro. Na konzultace je potřeba se předem objednat u paní Magdy Podsedníkové, magda.podsednikova@kraj-lb.cz, 485 226 926

 

Na co lze žádat?  

Na aktivity spojené s přípravou a realizací společného vzdělávání, spolupráci mezi vzdělávacími institucemi a institucemi na trhu práce, rozvoj jazykového vzdělávání v rámci školského systému

Specifickým cílem je zlepšení úrovně zaměstnanosti absolventů

Harmonogram:

Ukončení příjmu projektových záměrů: 14.2. 2018

Ukončení příjmu projektových žádostí: 15.5. 2018

Pozn.: Bez podání projektového záměru není možné podat úplnou projektovou žádost!

 

Cílovými skupinami jsou žáci a studenti primárního (pouze u výuky češtiny a polštiny), sekundárního (a postsekundárního) a terciérního vzdělávání, pedagogičtí pracovníci, zaměstnavatelé a jejich organizace, instituce trhu práce.

Žádat mohou orgány veřejné správy, jejich svazky a sdružení, organizace zřizované a zakládané orgány veřejné správy, vzdělávací instituce vč. vysokých škol, hospodářské a profesní komory, svazy a sdružení, NNO a ESÚS.

 

Více informací naleznete na webu programu: http://www.cz-pl.eu/jsem-zadatel-chci-predlozit-projekt

Další informace naleznete též na YouTube https://www.youtube.com/channel/UCu5MJyHbW3fjKzO--67vFog a na Facebooku.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky