Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hlasujte o nejlepší video

Eva Hajflerová

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 03. 08. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014–2020

Aktuální výzva: ZAPOJIT SE A BÝT PŘITOM!

Soutěž o nejlepší video „TO JE EVROPA V ČESKU A SASKU” vstupuje do další fáze

Novinky o soutěži:

27. července 2018 vypršela lhůta pro zasílání příspěvků do naší videosoutěže. Zájem byl veliký a výsledkem je celkem 34 videí různých projektových aktérů. Za to jim patří VELKÉ DÍKY!

Témata jsou rozmanitá – od policie a hasičů přes vzdělávání, životní prostředí a cestovní ruch až po umění a kulturu. Dokonce se zapojil i inspektor Clouseau.

Nyní je na Vás vybrat budoucí finalisty – podpořte Vaše favority! Do 15. srpna 2018 do 15 hodin bojují videa o Vaše lajky!

A proč videa potřebují Vaši podporu? Protože 6 videí s nejvyšším počtem lajků uvedeme na letošní výroční konferenci Programu spolupráce, která se bude konat dne 5. září 2018. Účastníci výroční konference pak zvolí absolutního vítěze, který se může těšit na hlavní cenu ve výši 500 eur, kterou do soutěže věnovala Saská rozvojová banka. Všichni ostatní účastníci soutěže obdrží věcné ceny z programového území.

Tak tedy: „PALEC NAHORU“ na našem kanálu YouTube pro Vašeho favorita/Vaše favority!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky