Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Úspěšné projekty z kraje představuje putovní výstava

Blanka Freiwilligová

odborný zaměstnanec oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 06. 01. 2022 12:15
  • Rozvoj

Sdílet článek

Otisky EU v Libereckém kraji je název výstavy, která už druhým rokem putuje obcemi našeho regionu. Představuje různé projekty, jež se podařilo uskutečnit s využitím dotací v letech 2014 – 2019. V těchto dnech si ji mohou prohlédnout lidé na Městském úřadu v Chrastavě. 

„Liberecký kraj se může pyšnit mnoha úspěšnými projekty. Otisky EU v Libereckém kraji představují některé z nich, a to z různých tematických oblastí, jako je například vzdělávání, doprava, životní prostředí nebo bezpečnost. Věřím, že výstava bude také motivací pro realizaci dalších projektů, které budou rozvíjet náš kraj,“ uvedl Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Výstavu si zájemci mohou prohlédnout zdarma, a to na snadno přístupných místech, jako jsou například městské úřady, kulturní centra, ale také školy nebo knihovny. Do Chrastavy se přesunula z Frýdlantu a její další zastávkou budou Lázně Libverda. 

Pokud máte zájem, aby výstava navštívila i vaše město, navštivte webové stránky regionální stále konference www.rsk-lk.cz, kde najdete kontakty a další aktuality. 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky