Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Strategie rozvoje kraje 2021–2027 má svoji tištěnou verzi

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 12. 01. 2021 08:51
  • Rozvoj

Sdílet článek

Strategie rozvoje Libereckého kraje 2021-2027 představuje základní strategický dokument kraje pro následujících 7 let, který byl v červnu schválen v Radě a Zastupitelstvu Libereckého kraje. Nově je dokument k dispozici také v tištěné podobě, a to ve své plné verzi i ve verzi zkrácené, která je kromě češtiny dostupná také v angličtině, němčině a polštině. 

S obsahem dokumentu, ale také s celým postupem jeho tvorby je možné se seznámit na webových stránkách http://www.kraj-lbc.cz/srlk.

V případě zájmu o některou z tištěných verzí dokumentu se lze obrátit na oddělení rozvojových koncepcí, 2. patro budovy krajského úřadu, kancelář č. 272 (e-mail: srlk@kraj-lbc.cz; tel.:  485 226 572, 485 226 576, 485 226 309). Dokument je v omezeném množství k dispozici také na recepci a ve 14. patře budovy krajského úřadu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky