Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na seminář IPRM V RÁMCI ROP SV - rizika, přístup k rizikům a řízení programů

Ing. Vrzáčková Petra

vedoucí oddělení projektů financovaných z ESI fondů

  • 31. 05. 2013 10:47
  • Rozvoj

Sdílet článek

Dne 20. 6. 2013 se na Magistrátu města Liberec v sále zastupitelstva v čase od 10ti do 14ti hodin uskuteční seminář s názvem IPRM V RÁMCI ROP SV - rizika, přístup k rizikům a řízení programů.

Seminář bude věnován rizikům programů a projektů, přístup k definici rizika a jejich řízení s následující vazbou na řízení programu a dílčích projektů. V tématech bude zohledněn pohled profesionálního projektového řízení. Lektoři mají certifikaci v oblasti projektového řízení IPMA a rovněž certifikaci v oblasti konzultace řízení projektů dle IPMA. Cílem semináře je zvýšit znalosti a dovednosti členů týmů realizujících IPRM v krajských městech a také dílčích projektů jednotlivých IPRM v regionu NUTS II Severovýchod.

V příloze naleznete pozvánku s podrobnějšími informacemi.

Registrace na seminář je možná na následujícím odkazu zde.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky