Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ministerstvo životního prostředí zveřejňuje oznámení koncepce

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 19. 07. 2012 12:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

„Aktualizace Strategie rozvoje Libereckého kraje 2006 -2020“

 a sděluje, že podléhá zjišťovacímu řízení dle zák. č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů. Zjišťovací řízení bylo zahájeno podáním oznámení s náležitostmi dle přílohy č. 7 zákona.

Oznámení je k nahlédnutí na Krajském úřadu Libereckého kraje, odboru životního prostředí a zemědělství, č. dv. 1223 v úřední dny (pondělí a středa) nebo v jiné dny po předchozí telefonické dohodě (tel: 485 226 497, RNDr. Šádková). S dokumentem se lze seznámit na http://eia.cenia.cz/sea/koncepce kód koncepce MZP137K.

 

Každý může zaslat své písemné vyjádření k oznámení Ministerstvu životního prostředí, odbor posuzování vlivů na ŽP a IPPC, Vršovická 65, Praha 10 do 20 dnů ode dne 16. 7. 2012, kdy byla informace o oznámení zveřejněna na úřední desce krajského úřadu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky