Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

MAS Libereckého kraje představují nové propagační video

Ing. Karolína Vičanová DiS.

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 03. 01. 2022 14:45
  • Rozvoj

Sdílet článek

Místní akční skupiny Libereckého kraje si Vám dovolují představit nově vzniklé video, které prezentuje jejich dosavadní úspěchy, a to prostřednictvím projektů, které byly podpořeny v uplynulém období.

Místní akční skupiny jsou společenstvím sdružujícím obce, občany, neziskové organizace či zástupce soukromé podnikatelské sféry. Spolupracují na udržitelném rozvoji venkova a zemědělství a při získávání finanční podpory z evropských a národních dotačních programů.

Liberecký kraj podporuje činnost místních akčních skupin prostřednictvím každoročních finančních dotací na jejich činnost a realizaci projektů, spolupracují na tvorbě databáze projektů či na přípravě různých akcí. Zastřešující organizací je Krajská síť Národní sítě místních akčních skupin ČR Libereckého kraje.

„Jsem rád, že můžeme finančně podpořit také oblast propagace Místních akčních skupin. Přispívají k rozvoji venkova v mnoha oblastech, a právě některé z nich jsou nedílnou součástí videa,“ doplnil Jiří Ulvr, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Na území kraje působí celkem 9 místních akčních skupin, souhrnné informace o každé naleznete na nové webové stránce https://maslik.eu/, která slouží jako rozcestník. 

Video představuje příklady projektů, které Místní akční skupiny Libereckého kraje podpořily v rámci našeho regionu, a to v již uplynulém období. Celkem pro venkov rozdělily téměř 683 mil. korun. Propagační video naleznete ke shlédnutí na:  https://www.youtube.com/watch?v=J6KHaLNiYSk .

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky