Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Lipo.ink spouští nový program pro začínající podnikatele

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 11. 2020 08:04
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký podnikatelský inkubátor přichází s novou službou MasterMind Posilovna pro ty, kteří mají nápad a jsou pevně rozhodnutí vrhnout se do podnikání.

Po vzoru celosvětově úspěšného konceptu MasterMind jsme sestavili program pro začínající podnikatele, který doplňuje naše stávající služby. Na MasterMind Posilovnu přímo navazuje program Posilovna určený už hotovým týmům, kteří svůj nápad dokázali realizovat a teď pracují na jeho rozvoji a prodeji,“ popisuje Antonín Ferdan z Lipo.ink.

Jedna skupina MasterMind Posilovny bude čítat maximálně pět osob, které závazně absolvují deset setkání. „Program pomůže těm, kteří jsou rozhodnutí podnikat, ale ještě nemají hotový finální produkt, potřebují sestavit svůj tým nebo jim schází finance,“ říká Ferdan a dodává: „Stejně jako ostatní naše služby je i tato bezplatná díky podpoře Libereckého kraje.

Konference o cirkulární ekonomice v Libereckém kraji

Nový program Ferdan představí v úterý 26. 11. 2020 na online fóru Cirkulární ekonomika, šance pro Liberecký kraj, kterou v rámci RIS3 pořádá ARR - Agentura regionálního rozvoje. Vystoupí zde i zakladatelka a ředitelka Institutu cirkulární ekonomiky Soňa Jonášová a dalších pět odborníků. „Na fóru se představí řečníci z celého Česka i Libereckého kraje. Prezentovat budou fungující iniciativy, příklady dobré praxe a možnosti financování projektů z oblasti cirkulární ekonomiky,“ říká Lukáš Jokl, pořadatel fóra. Více informací naleznete zde.

Lipo.ink – Liberecký podnikatelský inkubátor funguje od konce roku 2017 a doposud jeho služeb využilo přes 400 lidí a firem. Jeho posláním je podpořit vznik a rozvoj inovativních firem v Libereckém kraji a podpořit jeho budoucí blahobyt. Činí tak přes řadu aktivit, především přes business poradenství na špičkové úrovni.  Lipo.ink vznikl jako předposlední z 12 inovačních center v ČR. Byl zřízen Libereckým krajem jako služba jeho obyvatelům a je součástí ARR – Agentury regionálního rozvoje, s.r.o.  www.lipo.ink

ARR s. r.o., je krajskou společností, jejímž cílem je expertní podpora rozvojovým záměrům a projektům kraje, jeho obyvatelům a podnikatelům. www.arr-nisa.cz

 

Kontaktní osoba:

Barbora Jónová

Public & Business relations

Lipo.ink

jon@lipo.ink

  • RIS3 fórum Cirkulární ekonomika, šance pro Liberecký kraj (.pdf)
    396 kB
    23. 11. 2020 08:07

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky