Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hodnotící komise zasedala poprvé v rámci Soutěže na záměr využití bývalého vojenského Letiště Ralsko

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 29. 06. 2012 13:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

První zasedání hodnotící komise v rámci Soutěže na záměr využití bývalého vojenského Letiště Ralsko se uskutečnilo dnes 29. 6. 2012.

 „Na úvod jednání byli členové hodnotící komise stručně seznámeni s dosavadním průběhem soutěže a se zaměřením předložených projektových záměrů. Celkem se sešlo 10 projektových záměrů. Dále byla diskutována otázka cílů vyhlášené soutěže a výstupů, kterých by hodnotící komise měla dosáhnout, jako relevantních podkladů pro další rozhodování orgánů kraje. V neposlední řadě byla projednávána otázka dalšího průběhu hodnocení projektů“, uvedl Vít Příkaský (ČSSD), náměstek hejtmana pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Příští jednání hodnotící komise se podle něj uskuteční ve středu 18. 7. 2012.

„Hlavním bodem programu bude podrobné projednání všech projektových záměrů a diskuze nad jejich kvalitou, přínosem a využitelností pro rozvoj tohoto území,“ informoval náměstek hejtmana.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky