Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Akční plán Strategie regionálního rozvoje ČR 21+ na roky 2021 a 2022 byl schválen vládou

Ing. Karolína Vičanová DiS.

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 19. 01. 2021 08:53
  • Rozvoj

Sdílet článek

Obsahem Akčního plánu jsou především aktivity podporující regiony, které zároveň naplní cíle stanovené ve Strategii regionálního rozvoje ČR 21+. Soustřeďuje se na řešení problémů konkrétního regionu a další rozvoj jeho potenciálu.

Pro krajská města a jejich zázemí, která tvoří české metropole a aglomerace, to bude znamenat podporu výzkumných kapacit, rozvoj udržitelné dopravy nebo zajištění kapacit mateřských a základních škol. V regionálních centrech je cílem mj. zajistit dostupnost poradenství podnikům, a tím jim pomoci se stabilizovat nebo rozvíjet, zefektivnit dopravní obslužnost především ve špatně dostupných lokalitách nebo zajistit primární zdravotní péči, např. praktických lékařů nebo zubařů zejména ve venkovských oblastech. Akční plán naleznete ke stažení pod TÍMTO ODKAZEM.

Více informací na webových stránkách Ministerstva pro místní rozvoj.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky