Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci obcí a měst Libereckého kraje prošli školením o novelách zákonů

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 11. 05. 2015 11:24
  • Rozvoj

Sdílet článek

Další seminář pro představitele obcí a měst Libereckého kraje uspořádal 30. dubna Krajský úřad Libereckého kraje. Tentokrát se uskutečnil v souvislosti s novelou zákona č.  250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, která byla vyhlášena ve sbírce zákonů dne 5. 2. 2015 jako zákon č. 24/2015 Sb. a novelou zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.

Od přednášejících, kterými byli vedoucí odboru regionálního rozvoje a evropských projektů Michael Otta, vedoucí ekonomického odboru Ilja Štěpánek a Lenka Fričová z právního odboru krajského úřadu, se asi 150 přítomných dozvědělo informace o novinkách v zákonech. Posluchačům byla představena ustanovení zákona týkající se poskytování dotací. Mimo jiné se dozvěděli o tom, jaké náležitosti musí obsahovat žádosti o dotaci, informace související s vyhlašováním programů, jak sestavit veřejnoprávní smlouvy a také dostali informace o nových pravidlech jejich zveřejňování.

Pro zájemce o problematiku je přiloženo celé znění prezentace.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky