Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Vzdělávací kurzy - Technická univerzita Liberec

25. 02. 2015

V rámci udržitelnosti projektu nabízíme akreditovaný kurz se zkušenými lektory:

 „VYUŽITÍ POČÍTAČE A INTERNETU VE VÝUCE (VIP)“

Kurz je studiem v rámci dalšího průběžného vzdělávání pedagogických pracovníků podle § 10 vyhlášky č. 317/2005 Sb., po jehož absolvování absolvent získá nové poznatky dle § 10 odstavec 2) vyhlášky č. 317/2005 Sb. Studium je organizováno v rámci celoživotního vzdělávání v souladu se Studijním a zkušebním řádem TUL a Pravidly studia v programech celoživotního vzdělávání TUL. Dokladem o absolvování kurzu průběžného vzdělávání je osvědčení. Toto osvědčení obdrží pedagogové, kteří se zúčastnili min. tří z pěti absolvovaných modulů.

Obsahem projektu VIP je 5 modulů (každý modul sestává ze dvou kurzů po 5 vyučovacích hodinách). Kurzy budou probíhat od listopadu 2014 do března 2015.

Jednotlivé kurzy i moduly jsou samostatnými celky, lze je tedy absolvovat nezávisle na sobě a mohou být absolvovány podle zájmových obsahů. Lze tedy absolvovat např. pouze jednu část modulu.

Moduly jsou aktualizovány v souladu s novými trendy při používání médií ve výuce. V rámci těchto aktualizací jsou pro absolventy kurzu mimo jiné připraveny:

MODUL 1 – Způsob online výuky využití online aplikací (Polldaddy apod.) a úložišť na cloudu (Google APPS, Dropbox, iCloud). S Cloud Computingem se mění princip spolupráce mezi vyučujícím a studentem.
MODUL 2 - Komunikace ve výuce prostřednictvím PC a sociálních sítí Novinky v nástrojích pro online komunikaci (Skype, Twitter, diskuzní fóra, sdílené tabule, apod.
MODUL 3 - Využití internetových programů pro tvorbu výukového materiálu Přechod na novou verzi Moodle. Praktická tvorba vlastních kurzů.
MODUL 4 - Obraz, zvuk video ve výuce Aktuality při zpracování multimediálních dat ( YOUTUBE, Movie Maker, apod.).
MODUL 5 - Tvorba interaktivních cvičení Praktické ukázky práce s programem HotPotatoes a vlastní tvorba testů a interaktivních cvičení.

Nyní nabízíme ve dnech 25. 02. a 04. 03. 2015 kurz k programu Komunikace ve výuce prostřednictvím PC a sociálních sítí (Modul 2).

Obsah kurzu (zde ke stažení)

Přihláška (zde ke stažení)

Bc. Čepičková Hana
hana.cepickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226579