Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž o nejinspirativnější projekt začala

Ing. Hajflerová Eva

projektový manažer - programy přeshraniční spolupráce

  • 26. 03. 2015 11:26
  • Rozvoj

Sdílet článek

Inspirativní projekt 2014

Hlasujte o přeshraničním projektu roku 2014

Je tu opět další ročník Soutěže o nejinspirativnější projekt. Do soutěže jsou nominovány projekty, jejichž realizace byla ukončena nejpozději v roce 2014 resp. 2015. Projekty byly realizovány v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika (Program).

 „Soutěž se koná každý rok a každý rok nominujeme velmi kvalitní projekty z Libereckého kraje. Dokonce máme prvenství v soutěži o nejinspirativnější projekt za roky 2012 a 2013. První místo za rok 2012 získal projekt Setkávání – tradice, kultura a život v česko-polském pohraničí, druhé místo Česko-polský singltrek pod Smrkem v Jizerských horách. První místo za rok 2013 získal projekt Naučné stezky v česko-polském příhraničí, kde bylo partnerem Město Turnov a Powiat Jaworski“, uvedl  Vít Příkaský, radní Libereckého kraje pověřený vedením resortu regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Do soutěže jsou přihlášeny za rok 2014 následující projekty z Libereckého kraje:

  • Energetický Inovační Portál CZ-PL

  • Podpora volnočasových a rekreačních činností mezi českou a polskou stranou v rámci basketbalu pro děti, mládež a trenéry

  • Lyžařská magistrála Krkonoše-Jizerské hory

  • Život v regionu objektivem mladých

 

Hlasovat můžete zde: /soutez-o-nejinspirativnejsi-projekt-2014.html

Každý účastník hlasování může vybrat 3 projekty v pořadí, ve kterém ho zaujaly.

 

Hlasování bude ukončeno dne 10. 4. 2015 a vylosovaní hlasující obdrží drobné upomínkové předměty. Vítězné projekty budou oznámeny nejen na Výroční akci Programu, ale budou také zveřejněny na internetových stránkách Programu a prezentovány v rámci dalších propagačních aktivit Programu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky