Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář na téma brownfields a greenfields v Libereckém kraji

Ing. Körteltová Martina

vedoucí oddělení projektů financovaných z ESI fondů

  • 12. 11. 2014 15:33
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj pořádá ve spolupráci s ARR – Agenturou regionálního rozvoje, spol. s r.o. a Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest seminář „Brownfields a greenfields Libereckého kraje“. Záštitu nad seminářem převzala Ivana Hujerová, členka rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

 

Termín konání: úterý 25. listopadu 2014 od 09.30 hodin

Místo konání: prostory iQLANDIA

Účast na semináři je bezplatná, ovšem kapacita školícího centra je omezena pro 30 posluchačů.

 

Seminář bude rozdělen na dva bloky. První blok bude věnován databázi brownfields a greenfields Libereckého kraje. Budou představeny úspěšné projekty revitalizace lokalit brownfields a připravované projekty. Druhý blok bude věnován dotačním titulům, které jsou určeny pro lokality brownfields a greenfields. Pozvánku a podrobný program akce naleznete v přílohách níže uvedených.

 

Přihlášky na seminář: Na seminář se můžete přihlásit prostřednictvím elektronické přihlášky na adrese: http://www.arr-nisa.cz/brownfields/, nebo na e-mail: brownfields@arr-nisa.cz

 

Poznámka:

BROWNFIELDS je urbanizované území po výrobní, zemědělské, armádní nebo jiné činnosti, které z nejrůznějších důvodů pozbylo svou původní funkci, je nevyužité či nedostatečně využité a chátrá.


Greenfields je urbanistický termín označující území, které dosud nebylo zastavěno a je využíváno jako zemědělská půda nebo jde o ryze přírodní plochy.

 

Další odkazy:

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky